Piotr Woźniak

dr inż. Piotr Jan Woźniak - Przewodniczący Rady Wojewózkiej SLD w Opolu

Radny powiatu nyskiego

36 lat, doktor nauk ekonomicznych Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie; w trakcie habilitacji; nauczyciel akademicki, Wicestarosta Nyski, w poprzedniej kadencji Przewodniczący Rady Powiatu Nyskiego, praktyk, uprawnienia (potwierdzone międzynarodowym egzaminem) Międzynarodowego Eksperta - Audytora Wiodącego w zakresie normy ISO 9000:2000 Series QMS oraz ISO 27 000, z wpisem do Międzynarodowego Rejestru Audytorów Wiodących IRCA (około 460 audytów, ekspertyz na terenie UE), uczestnictwo w wielu konferencjach tematycznych, szkoleniach, autor kilkunastu publikacji naukowych, , ekspert  w dziedzinie  akredytacji laboratoriów badawczych w oparciu o standard ISO 17025:2005, współautor międzynarodowego opracowania „Most przez Europę - podniesienie poziomu jakości w zakresie produkcji żywności” –  Projekt  określający priorytety bezpieczeństwa zdrowotnego żywności dla nowych krajów członkowskich Rumunii i Bułgarii oraz aspirujących do członkowstwa w Unii Europejskiej - Chorwacji, Turcji

* wszystkie pola są wymagane

• B
  • C